fbpx

Tyrill Interiørolje

Tyrill Interiørolje er et godt alternativ til interiørbeis, og har mange fordeler fremfor ulike typer beis/ lakk til innvendig bruk. Vår interiørolje er fri for løsemidler, gir dybdemetting, fargesetting og overflatebeskyttelse i en og samme operasjon. Resultatet blir en silkematt overflate fin å se på og som er lett å holde ren.

 

Ønskes et mer rolig utseende uten store fargevariasjoner, har vi en To-trinns behandling med Tyrill Interiørolje og Tyrill Interiørpasta.

Tyrill Interiørolje

Interiørolje Pasta

Bruksområder

Ubehandlet treverk som:

 • Gulv av alle treslag
 • Panel og tømmervegger
 • Benkeplater
 • Kjøkkeninnredninger
 • Møbler av alle treslag
 • Skifer og teglsten

Tidligere syrebeisa eller luta tre kan også oljes. Slikt underlag gir oftest en noe mørkere farge enn på nytt materiale.

 

Forbruk:
10-12m2 per liter

Det er nesten bare fantasien som setter grenser for hva interiøroljen kan brukes til. Den er ofte brukt på gulv, vegger og tak i alle typer rom , samt på kjøkken – og baderomsinnredninger, benkeplater, møbler og annet interiør.

Vannbasert interiørbeis er vanskelig å påføre jevnt uten skjolder, i tillegg må den beskyttes med ett eller flere lag lakk for å tåle normal slitasje, mens oljebasert interiørbeis inneholder ofte løsemidler som ikke er ønskelig å bruke innendørs. Tyrill Interiørolje er derfor et meget godt og miljøvennlig alternativ til både interiørbeis og panellakk.

Bildet til høyre viser en gulnet panelvegg behandlet med Tyrill Interiørolje Panelhvit, og deretter Tyrill Interiørpasta i fargen Sky.

 

Forbehandling

Underlaget skal ikke grunnes eller forbehandles med noe før påføring av Tyrill interiørolje.

rengjøring

Underlaget skal være rent og tørt. Helst skal treverket bare støsuges / børstes rent. Dersom det er behov for rengjøring med vann eller fuktig klut, er det viktig at ALT treverket som skal oljes også blir vasket. Flekkvis vasking vil kunne medføre skjolder etter oljing. Dette gjelder særlig olje med farge, da vaskede partier får åpnere porer, og dermed trekker til seg mer av pigmentene.  

sliping / pussing

Dersom det er behov for sliping/ pussing for å ta ned ujevnheter osv.,for eksempel på gulv, er det svært viktig at dette blir gjort profesjonellt. Dvs. at treverket må slipes ekstra fint og jevnt i treets LENGDERETNING til slutt for å unngå slipestriper på tvers av veden, da disse vil bli svært synlige etter oljing, særlig ved bruk av pigmentert olje.

Skifer og teglsten rengjøres med støvsuging eller vasking før oljing.

Spesielle forholdsregler

Brenn eller kast oljevåte filler / svamper i vann umiddelbart etter bruk pga. selvantenningsfare!!.

Vi gjør vårt beste for at du skal være fornøyd

Våre salgs- og leveringsbetingelser:

 • Standardvarer sendes vanligvis samme dag ved bestilling før kl.12.00
 • Rask levering, 1-3 dager
 • For spesialblandinger må det påberegnes noen dager ekstra levering
 • Eksempel på fraktpris: 10L til Oslo 229,- inkl. mva.
 • Faktura sendes ca. 3 dager etter levering
 • Vi sender gratis fargeprøver

Kontakt oss gjerne for fargeprøver, bestilling, eller mer informasjon

13 + 13 =

Følg oss på instagram for å få tips og inspirasjon til bruk av våre produkt. Bruk gjerne #møretyri når du poster på instagram du også.

[instagram-feed id="2860309810"]

Del dine bilder med oss

MØRETYRI AS

Glåmsmyrvegen 163
6683 Vågland, NORWAY

Åpningstider

01.04 - 31.08: Mandag-Fredag: 0800-1600
01.09 - 31.03: Mandag-Fredag: 0800-1530
01.05 - 31.08: Lørdag : 1000-1400
01.09 - 30.04: Lørdag : Stengt