fbpx

Vi gjør oppmerksom på at fargene i de forskjellige fargekartene bare er en tilnærmet indikasjon på hvordan fargene blir i virkeligheten. Fargekart både på skjerm og papir er vanskelig å få helt korrekt, og de kan være svært forskjellig fra en skjerm til en annen. Ved bruk av transparente farger vil også fargen på underlaget ha betydning, og uhøvlet og høvlet treverk gir forskjellig fargetone. Likeledes vil fargen bli forskjellig på forskjellige treslag. Eneste sikre måten å avgjøre fargevalget på er at du selv prøver den ut før du tar et endelig valg.

Be gjerne om fargeprøver

interiørolje
interiørolje

Interiørolje

Tyrill Interiørolje er en løsemiddelfri olje basert på linoje og naturharpiks, for anvendelse på gulv, vegger og tak i alle typer rom, samt på kjøkken – og baderomsinnredninger, benkeplater, møbler og annet interiør.

Tyrill Interiørolje er et meget godt og miljøvennlig alternativ til både interiørbeis og panellakk.

Tømmerolje
Tømmerolje

Tømmerolje

Tømmerolje er vårt egenutviklede spesialprodukt som sikrer den beste beskyttelsen mot vær og vind. Den trenger godt inn i sprekker, særlig i mefar, lafteknuter, stokk og plank. Hovedingrediensene er ren tretjære, linolje og terpentin, noe som resulterer i et produkt som gir tømmer og stavlaft et riktig utseende.

Linoljemaling

Linoljemaling

Linoljemaling har vært i bruk helt tilbake til 1600-tallet, og tillagingen ble regnet som et svært viktig håndverk. Nå er man etter hvert blitt oppmerksom på fordelene med linoljemalingen igjen, både av omsyn til miljø og de gode konserverende og beskyttende egenskapene ekte linoljemaling har.

Tjærebeis

Terrasseolje

MøreTyri Terrasseolje er laget av ekstra lys tjære, linolje og vegetabilsk terpentin, tilsatt lyssterke pigmenter og soppmiddel. Oljen har høyt tørrstoffinnhold for god metting av treverket, og riktig konsistens for å oppnå god inntrengning og dybdeimpregnering.

Tjærebeis

tjærebeis

Kombinasjonen av tjære, linolje og pigment gjør at Møretyri tjærebeis framhever trestrukturen og gir treet liv og glød i farger som er godt tilpasset den norske naturen. Møretyri Tjærebeis har ekstra høyt tørrstoffinnhold og lysekte pigment, som er svært viktig i forhold til langtidsbevaringen av hytta eller huset.

Kledningsolje

kledningsolje

Gir en matt overflate med lange vedlikeholdsintervaller. Blandingen av linolje og alkydolje trekker godt inn i treverket og beskytter i dybden, mens de lyssterke jernoksidpigmentene sørger for en stabil overflatebeskyttelse.

Del dine bilder med oss

MØRETYRI AS

Glåmsmyrvegen 163
6683 Vågland, NORWAY

Åpningstider

01.04 - 31.08: Mandag-Fredag: 0800-1600
01.09 - 31.03: Mandag-Fredag: 0800-1530
01.05 - 31.08: Lørdag : 1000-1400
01.09 - 30.04: Lørdag : Stengt